Tak więc. Lou miło mi Zarejestrowałam się, bo Piru mi kazała xD Ale dobra, o sobie też coś sama napiszę. Jestem człowiekiem dość... zakręconym jeśli wiecie o co chodzi
Ogólnie jestem chodzącym przypałem. Ciągle coś mi się przytrafia. Ale nie narzekam. Jak się zapewne domyślacie, pisuję jakieś opowiadania, ale nie na blogu. Choć Piru mnie namawia żebym takowy założyła. Jednak jestem dziewczyną z innej epoki, gardzę techniką, internet uważam za czarną magię, a wszystko łącznie z pizzą zamawiałabym listownie. Ah, i o czymś zapomniałam. Jak zwykle. Mam na imię Daria, ale imieniem tym gardzę tak samo jak techniką. Lat mam póki co 14. Co do muzyki - słucham rocka, czasem metalu ( ale muszę być wtedy w wyjątkowo podłym nastroju ). Moje ulubione zespoły to Uniklubi, The Rasmus, HIM, Negative, Metallica, Seether... ale wszystkich nie będę wymieniać xD Hm. Nie mam zielonego pojęcia co o sobie jeszcze napisać, więc jeśli będziecie mieć jakieś pytania, to... a sami będziecie wiedzieć co robić
Ave!
Haha, toż to ja wielka kusicielka, skusiłam Cię do zarejestrowania! (może nie skusiłam, a zmusiłam, ale to inna historia ^^)
Więc khem, khem witam Cię na forum i życzę miłej zabawy i odpałów na ChatBoxie O!
o te odpały to ja się nie martwię xD Tak! zmusiłaś mnie! zUooo xD
tak, jesteśmy władczyniami zUa. oki, to chyba nie za dobrze o mnie świadczy. Ah. Co ja gadam. kocham zUo!